Naslovnica

20. "Croatia cup 2014" za slijepe

 

Radioklub slijepih "Louis Braille", 9A1CBT,  sa zadovoljstvom vas poziva na jubilarno 20. Otvoreno pojedinačno prvenstvo Zagreba i Ekipno prvenstvo slijepih "Croatia cup 2014" u amaterskoj radiogoniometriji za slijepe. 

Natjecanje će se održati u subotu,  17. svibnja  2014, godine s početkom u 10 sati na  ŠRC Jarun na terenu sjeverno od regatne staze između ulica Hrgovići i Hrvatskog sokola, kraj ulaza Hrgovići.

Natjecatelji koji dolaze tramvajem (broj 5 i 17) trebaju sići na stanici Hrgovići (kod crkve Sveta Mati Slobode) i ulicom Hrgovići ići prema jezeru. Sam teren je iza rampe 20-ak metara desno. Učesnici koji dolaze automobilom trebaju voziti Selskom i  Horvaćanskom ulicom do raskršća Hrgovići i skrenuti lijevo, ukoliko dolaze sa istoka.  

Natjecanje će se održati u kategorijama žena, juniora, seniora, veterana i kategoriji osnovnih škola u radioorijentaciji.  Kategorija osnovnih škola ne ulazi u generalni plasman. Ekipe se sastoje od 2 do 3 člana u pojedinoj kategoriji, a računa se rezultat dvoje bolje plasiranih natjecatelja. 

Nakon završenog natjecanja izvršit će se podjela priznanja na zajedničkom ručku, na kojem će svi natjecatelji i pratioci biti gosti našega Kluba. 

Prijave za natjecanje slati do petka 9. svibnja 2014. godine na adresu RKS "Louis Braille", na fax: 01/4811-124 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U prijavi obavezno navesti ime i prezime natjecatelja s datumom rođenja, te broj pratioca. Naknadne prijave neće se uzimati u obzir i nitko neće moći nastupiti ukoliko se nije prijavio na vrijeme. 

Za sva eventualna pitanja možete se obratiti na telefon 091/62 13 484, Baričević.

Sa zadovoljstvom očekujemo vaše prijave i radujemo se vašem dolasku.

 

S poštovanjem!

predsjednik Danijel Baričević, 9A3GDB

 

Radioklub slijepih "Louis Braille", 9A1CBT

Draškovićeva 80/III, 10000 Zagreb

m: 091/62 13 484

e: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.